Hoe kan ik de film zien?

De dvd

De dvd van “De Slag om Leuven” verschijn top 26 november. De dvd zal te koop zijn in alle courante dvd-verkooppunten in de regio en zowat alle online shops. U kan de dvd ook aankopen bij de makers zelf, in de webshop van Dalton: www.daltonshop.be.

 

Promotieactie! Wie de dvd vóór 26 november bestelt in de Daltonshop, geniet van een kortingsprijs: 10 euro ipv 12 euro. Snel naar www.daltonshop.be.

dvd aan kortingstarief

Bioscoopvertoningen

“De Slag om Leuven” is te bekijken in Cinema ZED in Leuven. Klik hier voor een overzicht van de op stapel staande vertoningen: http://www.cinemazed.be/film/de-slag-om-leuven

Ticketprijzen: 8,5 euro / 7 euro. Adres: Cinema ZED (Vesalius), A. Vesaliusstraat 9c, 3000 Leuven.
Website: www.cinemazed.be / Facebook: www.facebook.com/zedcinema

Op vraag & op maat: privé- en schoolvertoningen

IN CINEMA ZED
Wil u met uw vereniging, organisatie of bedrijf de film komen bekijken? Dat kan! Vraag een privé-vertoning van “De Slag om Leuven” aan bij Cinema ZED. Contacteer ZED voor meer informatie, voorwaarden en mogelijke vertoningsdata.

ZED organiseert ook schoolvoorstellingen op vraag en op maat. Contacteer Cinema ZED voor meer informatie en voorwaarden. Erfgoedcel Leuven ontwikkelde een lesmap bij de film, die gratis ter beschikking wordt gesteld aan scholen.
Lees ook: Voor scholen

Contactgevevens Cinema ZED: T 016/679247 / E evelien(at)fonk(dot)be

IN EEN ANDERE ZAAL
Voor alle info betreffende privé- of schoolvertoningen in een andere zaal dan Cinema ZED: neem contact op met de distributeur van de film, Dalton Distribution

Contactgevevens Dalton Distribution: T 016/679240 / E info(at)daltondistribution(dot)be